Mărire scris
Micșorare scris
Alb/Negru
Inversează culorile
Valori implicite
Audio

„Prieteni pentru totdeauna”

În data de 10 noiembrie 2006 s-a desfăşurat în localitatea Maieru o serie de activităţi cu caracter educativ, cultural şi sportiv în cadrul parteneriatului „Prieteni pentru totdeauna”.

Scopul parteneriatului a fost de educare a elevilor în spiritul conduitei civilizate.

Grupul ţintă a fost format din elevii celor trei şcoli implicate în parteneriat:

  • Clasa a VI-a A de la Grup Şcolar„Liviu Rebreanu”din Maieru,diriginte prof.Ursa Elena
  • Clasa a VI-a de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”din Bistriţa, diriginte prof. Mureşan Nadia
  • Clasa a VI-a C de la Grup Şcolar Feldru, diriginte prof.Zăgrean Viorel Leonti

Şcoala noastră a fost reprezentată cu succes de către elevii clasei a VI-a C, care au făcut o bună impresie, ei remarcându-se atât în întrecerile sportive care au avut loc cât şi prin participarea la spectacolul desfăşurat în amfiteatrul muzeului.

În cadrul întrecerilor sportive echipa de fotbal a clasei a VI-a C, a obţinut locul I în turneul de minifotbal, iar fetele au obţinut locul III în cadrul întrecerilor de alergare de ştafetă. În ceea ce priveşte participarea la spectacolul desfăşurat în amfiteatrul muzeului, elevul Mihăilă Vasilică Trăienel a făcut o bună impresie prin calităţile vocale de care a dat dovadă, el susţinând un mic recital de cântec popular.

Mulţumim şi pe această cale gazdelor de la Grupul Şcolar „Liviu Rebreanu” din Maieru pentru primirea călduroasă şi ospitalitatea de care au dat dovadă în relaţiile cu elevii de la cele două şcoli care i-au vizitat, şi aşteptăm cu interes viitoarele acţiuni din cadrul parteneriatului.